Teraz jest 2017-01-23, 13:44


NCDR 1100 - niewylogowane

Pochwal się swoim Car-Audio
  • Autor
  • Wiadomość
Offline

master18

  • Posty: 6
  • Dołączył(a): 2013-02-20, 08:20

NCDR 1100 - niewylogowane

Post2016-07-19, 14:06

Witam gdyż to mój pierwszy post na tym forum.
Moja astra posiada GID, ale jak kupowałem to już nie posiadała NCDR 1100 tylko CCRT700. Na aukcjach widziałem NCDR 1100 ale sprzedawcy twierdzą, że raczej nie były wylogowane z poprzedniego autka. Czy jest sens kupować takie radio i czy da się je uruchomić w takiej sytuacji?
Offline
Avatar użytkownika

LuMpY

Moderator

  • Posty: 6255
  • Dołączył(a): 2013-06-04, 18:52
  • Imię: Maciek
  • Silnik: X20DTL
  • KM: 82
  • Województwo: Małopolskie
  • Garaż: Astra G 2.0 DTL by LuMpY

Re: NCDR 1100 - niewylogowane

Post2016-07-19, 14:13

wg. mnie lepiej to puścić w świat a do ramki dać "dzisiejszą" nawigację i kupić lepsze radio
Offline

master18

  • Posty: 6
  • Dołączył(a): 2013-02-20, 08:20

Re: NCDR 1100 - niewylogowane

Post2016-07-19, 14:32

Nie zależy mi na MP3 bo słucham tylko radia. Nawigacja też mi nie potrzebna. Zależy mi na pierwotnej funkcjonalności (sterowanie z kierownicy i komputer). W CCRT700 działa sterowanie z kierownicy ale nie współpracuje z GID i radio ustawiane jest po omacku. Chyba, że ktoś posiada takowe wylogowane w dobrej cenie?
Offline
Avatar użytkownika

JEMI

Początkujący

  • Posty: 82
  • Dołączył(a): 2016-05-19, 20:47
  • Imię: MARCIN
  • Silnik: Z18XE
  • GG: 11867310
  • Województwo: Kujawsko-Pomorskie
  • Wiek: za duzo

Re: NCDR 1100 - niewylogowane

Post2016-07-19, 16:08

kazde radio fabryczne opla wspolpracuje z kazdym fabrycznym wyswietlaczem opla
kwestia ustawien
wyguglaj sobie jak ustawic radio pod odpowiedni wyswietlacz
Offline

master18

  • Posty: 6
  • Dołączył(a): 2013-02-20, 08:20

Re: NCDR 1100 - niewylogowane

Post2016-07-19, 18:55

Jesteś pewien, że CCRR da się spakować z GID. Szukałem już wszędzie i wszędzie jest napisane, że to radyjko działa tylko z BID.
Offline
Avatar użytkownika

JEMI

Początkujący

  • Posty: 82
  • Dołączył(a): 2016-05-19, 20:47
  • Imię: MARCIN
  • Silnik: Z18XE
  • GG: 11867310
  • Województwo: Kujawsko-Pomorskie
  • Wiek: za duzo

Re: NCDR 1100 - niewylogowane

Post2016-07-19, 19:34

cos mi tu nie pasuje
twierdzisz ze fabrycznie powinno byc ncdr1100
a wsadzone jest ccrt700
i to nie dziala?
to jaki ty masz wyswietlacz tam ?

Obrazek

Obrazek

moim zdaniem to powinno dzialac w takiej konfiguracji jak masz teraz
chyba ze zle podales nam jaki masz wyswietlacz
Offline
Avatar użytkownika

ryba1

Firma

  • Posty: 2299
  • Dołączył(a): 2008-07-04, 19:24
  • Lokalizacja: CGD/SB/KR
  • Imię: Krzysiek
  • Silnik: Z20LET
  • KM: 330-480NM,ZA-200KM
  • GG: 11368882
  • Telefon: Microsoft 640
  • Województwo: Śląskie
  • Wiek: 38
  • Garaż: Mój garaż

Re: NCDR 1100 - niewylogowane

Post2016-07-19, 20:31

JEMI napisał(a):kazde radio fabryczne opla wspolpracuje z kazdym fabrycznym wyswietlaczem opla
kwestia ustawien

bzdura
Offline

master18

  • Posty: 6
  • Dołączył(a): 2013-02-20, 08:20

Re: NCDR 1100 - niewylogowane

Post2016-07-19, 20:48

Wyświetlacz mam taki jak na pierwszym zdjęciu, a radio jak na drugim. Nie kupowałem z salonu tego auta dla tego domyślam się, że ktoś nie wiem po co zamienił te radia.
Następna strona



Powrót do Nasze Car-Audio

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości