Teraz jest 2017-01-19, 03:40


podgrzewane fotele

Moderatorzy: Michau, Pstry, Marcin, Binio

  • Autor
  • Wiadomość
Offline
Avatar użytkownika

artone

Forumowicz

  • Posty: 1310
  • Dołączył(a): 2008-05-10, 11:38
  • Lokalizacja: Szczecin
  • Imię: Artur
  • Silnik: X17DTL
  • KM: ???
  • GG: 5489398
  • Województwo: Zachodniopomorskie
  • Garaż: Mój garaż

podgrzewane fotele

Post2009-02-06, 00:45

Hej ...

Z tego co mi wiadomo mam cale ogablowanie mianowicie
- kable dociagniete do wlacznikow
- kable dociagniete do foteli i podlaczone do kostek

Jak latwo sprawdzic czy w fotelach sa maty grzewcze ? Przerabial ktos temat ?
Offline
Avatar użytkownika

Chacel

Forumowicz

  • Posty: 349
  • Dołączył(a): 2008-12-04, 15:55
  • Lokalizacja: Warszawa

Post2009-02-06, 08:47

jesli by byly maty to bys mial wypuszczone kable z fotela do zlaczki pod fotelem.
Offline
Avatar użytkownika

smq

VIP

  • Posty: 4480
  • Dołączył(a): 2008-05-28, 20:27
  • Lokalizacja: Szczecin
  • Imię: Kamil
  • Silnik: X16XEL
  • KM: 101
  • Województwo: Zachodniopomorskie

Post2009-02-06, 08:50

Chacel napisał(a):jesli by byly maty to bys mial wypuszczone kable z fotela do zlaczki pod fotelem.


No i ma jakieś kable podłączone do fotela od spodu, a nie ma poduszek w fotelach więc może to to.
Offline
Avatar użytkownika

Chacel

Forumowicz

  • Posty: 349
  • Dołączył(a): 2008-12-04, 15:55
  • Lokalizacja: Warszawa

Post2009-02-06, 08:53

kwestia ile tych kabli ;) ja maja poduchy mam aktywna mala kostke i jedno zlacze w d. czarnej kostce.

77maka77

Post2009-02-06, 10:08

Mata grzewcza ma 4 kable czyli dwie kostki , chyba są na srodku .
Jest jeszcze jedna kostka od napinacza (chyba zielona) i jedna od poduszki bocznej (chyba zółta)

Raczej sie nie łódz na 100 % nie masz mat. Dokupić oryginalne maty to jak trafić 5 w totka , a nowe w aso kosztują sporo chyba ok 160 za sztuke a potrzebne sa 4 , do tego przyciski no drogo drogo. Ja obecnie kombinuje z nieoryginalnymi czesciami , jak wszystko złozę to się pochwale.
Offline
Avatar użytkownika

artone

Forumowicz

  • Posty: 1310
  • Dołączył(a): 2008-05-10, 11:38
  • Lokalizacja: Szczecin
  • Imię: Artur
  • Silnik: X17DTL
  • KM: ???
  • GG: 5489398
  • Województwo: Zachodniopomorskie
  • Garaż: Mój garaż

Post2009-02-06, 13:32

Pod fotelem mam kostke taka dziwna czarna i podlaczone do niej dwie wtyczki wychodzace z podlogi autka. nie wiem czy cos wiecej jest do niej wpiete. musze na spokojnie pogrzebac i zobaczyc. W sumie jakby byly maty to bylby wlaczniki. Hmm jesli bylby potrzebne tylko dwie to bym kupil a faktycznie za 4 wychodzi dosc spora kwota. Bardziej oplaca sie poszukac fotelikow
Offline

Jose

Forumowicz

  • Posty: 49
  • Dołączył(a): 2009-01-15, 00:09
  • Lokalizacja: Katowice

Post2009-02-06, 13:42

a czemu potrzebne sa az 4?
Offline
Avatar użytkownika

Chacel

Forumowicz

  • Posty: 349
  • Dołączył(a): 2008-12-04, 15:55
  • Lokalizacja: Warszawa

Post2009-02-06, 13:44

po 2 na 1 fotel.
Następna strona



Powrót do Wnętrze

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

cron