Teraz jest 2016-02-09, 08:19


Poszukuje program Opel scanner??

Moderatorzy: Michau, Pstry, Marcin, Binio

  • Autor
  • Wiadomość
Offline
Avatar użytkownika

kinio25

Forumowicz

  • Posty: 90
  • Dołączył(a): 2009-07-07, 23:35
  • Lokalizacja: Wolne Miasto Gdańsk
  • Imię: Krzysiek
  • Silnik: Z14XE
  • GG: 1269485
  • Województwo: Pomorskie

Re: Poszukuje program Opel scanner??

Post2010-01-20, 16:07

czy ja wiem czy prawda :wesoly:

GRZEGORZ

2010-01-20, 20:53

Offline

wp74

Forumowicz

  • Posty: 79
  • Dołączył(a): 2008-12-20, 12:31
  • Imię: wiktor
  • Silnik: X16SZR
  • Województwo: Podkarpackie

Re: Poszukuje program Opel scanner??

Post2010-01-20, 20:53

abarth22 sprawdź pocztę
Offline

abarth22

Forumowicz

  • Posty: 109
  • Dołączył(a): 2009-09-18, 13:07
  • Lokalizacja: Toruń
  • Imię: Karol
  • Silnik: X18XE1
  • Województwo: Kujawsko-Pomorskie

Re: Poszukuje program Opel scanner??

Post2010-01-20, 22:55

Mam bardzo dziekuję jutro sprawdze jak dziła pozdrawiam
Offline
Avatar użytkownika

kinio25

Forumowicz

  • Posty: 90
  • Dołączył(a): 2009-07-07, 23:35
  • Lokalizacja: Wolne Miasto Gdańsk
  • Imię: Krzysiek
  • Silnik: Z14XE
  • GG: 1269485
  • Województwo: Pomorskie

Re: Poszukuje program Opel scanner??

Post2010-01-25, 17:01

no i jak dziala polska wersja? ja jeszcze nie sprawdzalem
Offline

abarth22

Forumowicz

  • Posty: 109
  • Dołączył(a): 2009-09-18, 13:07
  • Lokalizacja: Toruń
  • Imię: Karol
  • Silnik: X18XE1
  • Województwo: Kujawsko-Pomorskie

Re: Poszukuje program Opel scanner??

Post2010-01-25, 17:39

Właśnie nie działa polska wersja ale mam windows7 pewnie dlatego chociaz angielskie działaja. Jak sprawdzisz to napisz jak działa!!
Offline
Avatar użytkownika

Jędker

Forumowicz

  • Posty: 31
  • Dołączył(a): 2009-12-24, 21:43
  • Lokalizacja: Kępno
  • Imię: Tomasz
  • Silnik: X16SZR
  • KM: 75
  • Województwo: Wielkopolskie

Re: Poszukuje program Opel scanner??

Post2010-04-21, 22:47

Ma może ktoś wersję OPEL SCANNER 1.0.1.70, ponieważ zakupiłem kabel USB firmy Viaken pod tą wersje, ale nigdzie nie potrafię jej znaleźć - znalazłem jedynie starszą i nowszą wersje - co prawda na wersji 1.0.1.71 odpala i działa w miarę stabilnie, ale chciałbym sprawdzić jeszcze na wersji dedykowanej.
Offline
Avatar użytkownika

Nitram

Forumowicz

  • Posty: 163
  • Dołączył(a): 2009-08-06, 22:13
  • Lokalizacja: UK / PL
  • Imię: Marcin
  • Silnik: Z20LET
  • KM: TOP SECRET :)
  • Województwo: Śląskie

Re: Poszukuje program Opel scanner??

Post2010-04-21, 23:44

Dziwne powinienes dostac CD razem z kablem jak nie mozesz znalezc to napisz do Viaken to ci posla na maila :) albo podaj mi na PW to ci posle :D
Offline
Avatar użytkownika

Jędker

Forumowicz

  • Posty: 31
  • Dołączył(a): 2009-12-24, 21:43
  • Lokalizacja: Kępno
  • Imię: Tomasz
  • Silnik: X16SZR
  • KM: 75
  • Województwo: Wielkopolskie

Re: Poszukuje program Opel scanner??

Post2010-04-22, 16:06

Nitram wielkie dzięki :) , a ta wersja opel scannera to też 1.71 tak bynajmniej mi wyświetla - jak się wejdzie - Help=> About AutoScanner . Ważne, że działa :)
Offline
Avatar użytkownika

Nitram

Forumowicz

  • Posty: 163
  • Dołączył(a): 2009-08-06, 22:13
  • Lokalizacja: UK / PL
  • Imię: Marcin
  • Silnik: Z20LET
  • KM: TOP SECRET :)
  • Województwo: Śląskie

Re: Poszukuje program Opel scanner??

Post2010-04-22, 23:04

Mozliwe ale taka dostalem od Viaken bo moja plytka pekla podczas transportu :/ ale mi dziala i jestem zadowolony tzn nie wiem czy dziala bo nie mam tam zadnych bledow ale to chyba dobrze :hyhy: a pobawic sie mozna w zmienianie parametrow :D
Offline

cucek

Forumowicz

  • Posty: 225
  • Dołączył(a): 2009-01-13, 20:19
  • Imię: Jacek
  • Silnik: X16XEL
  • KM: 101
  • Województwo: Kujawsko-Pomorskie

Re: Poszukuje program Opel scanner??

Post2010-09-30, 12:36

Koledzy powiedzcie czy kupując interfejs od VIAKENA jest w komplecie też program?
Czy OpelScanner'em można programować immo? Dopisać nowe klucze?
Offline
Avatar użytkownika

Tomek

Forumowicz

  • Posty: 529
  • Dołączył(a): 2009-10-19, 13:44
  • Imię: Tomek
  • Silnik: X18XE1
  • KM: 116
  • Województwo: Wielkopolskie

Re: Poszukuje program Opel scanner??

Post2010-09-30, 12:53

Viaken nie dodaje programów, tylko manuale na płytce.
Offline
Avatar użytkownika

Bartholdi

Forumowicz

  • Posty: 95
  • Dołączył(a): 2009-02-20, 19:18
  • Lokalizacja: Warszawa
  • Imię: Bartłomiej
  • Silnik: X20XEV
  • KM: 136
  • Telefon: slider :)
  • Województwo: Mazowieckie

Re: Poszukuje program Opel scanner??

Post2010-10-02, 16:29

jeśli ktoś życzy to mogę poratować wersją 69 eng działa sprawdziłem na AsterixieG i CorsieC jak coś to na PRV zapraszam
Offline
Avatar użytkownika

krazy777

Przyjaciel

Re: Poszukuje program Opel scanner??

Post2010-10-02, 17:13

A ma ktoś programy do Op Coma?
Offline

StreetDemon

Forumowicz

  • Posty: 30
  • Dołączył(a): 2010-07-17, 21:23
  • Imię: Filip
  • Silnik: Y20DTH
  • KM: 101
  • Województwo: Mazowieckie

Re: Poszukuje program Opel scanner??

Post2010-11-19, 22:09

Witam, a ja mam taki problem zrobiłem screena :
http://yfrog.com/f/jjscreencgj/
dodam że vag działa rewelacyjne skode, audi, vw podpinam i działa natomiast opel nie
Offline
Avatar użytkownika

Bartholdi

Forumowicz

  • Posty: 95
  • Dołączył(a): 2009-02-20, 19:18
  • Lokalizacja: Warszawa
  • Imię: Bartłomiej
  • Silnik: X20XEV
  • KM: 136
  • Telefon: slider :)
  • Województwo: Mazowieckie

Re: Poszukuje program Opel scanner??

Post2010-11-22, 07:56

wystarczyło poczytać wcześniejsze posty - VAG nie działa z oplem i koniec, tylko OpCom, OpelTech , OpelScanner i to z odpowiednim dla nich okablowaniem ( sama nazwa VAG określa auta koncernu Volkswagena, do której Opel się raczej w żaden sposób nie da zaliczyć )
Poprzednia stronaNastępna strona



Powrót do Układ elektryczny

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Yahoo [Bot] i 4 gości