Teraz jest 2017-04-23, 14:56


Szybkie pytania i odpowiedzi XIII

  • Autor
  • Wiadomość
Offline
Avatar użytkownika

Binio

VIP

  • Posty: 5100
  • Dołączył(a): 2008-09-03, 21:33
  • Lokalizacja: Gliwice
  • Imię: Mariusz
  • Silnik: X18XE1
  • KM: 116
  • Województwo: Śląskie
  • Garaż: Astra Caravan Binio

Szybkie pytania i odpowiedzi XIII

Post2013-07-14, 07:33

Kolejna trzynasta już edycja niezwykle popularnego tematu.
Offline
Avatar użytkownika

_wojtekk_

Klubowicz

Re: Szybkie pytania i odpowiedzi XIII

Post2013-07-14, 08:23

to moze moje pyutanie przerzuce do no9wego tematu :)


panowie ostatno przy odpalaniu silnika dosc glosno chodzi mi sprezarka od klimy :( po ok 3 minutach wraca wszystko do normy...... co sie dzieje?
Offline
Avatar użytkownika

Miniek

Forumowicz

  • Posty: 886
  • Dołączył(a): 2010-09-10, 11:38
  • Imię: MICHAŁ
  • Silnik: X20DTH
  • KM: sto jeden
  • GG: 8873103
  • Telefon: SE
  • Województwo: Lubelskie

Re: Szybkie pytania i odpowiedzi XIII

Post2013-07-14, 11:12

Panowie co moze byc nie tak z mechanizmem wycieraczek przód?JAk nieraz puszcze plyn to po tym wycieraczki wracaja normalnie do miejsca spoczynku.Jak puszcze same wycieraczki to zatrzymaja sie kilka centymetrów przed miejscem spoczymku.Nie zdarza się tak za każdym razem.Co jakiś czas tak się dzieje.czy mechanizm kończy swój żywot?Prosze o podpowiedzi.
Offline
Avatar użytkownika

_wojtekk_

Klubowicz

Re: Szybkie pytania i odpowiedzi XIII

Post2013-07-14, 11:16

moze za ciezko chodzi? wez przesmaruj caly mechanizm :)
Offline
Avatar użytkownika

Miniek

Forumowicz

  • Posty: 886
  • Dołączył(a): 2010-09-10, 11:38
  • Imię: MICHAŁ
  • Silnik: X20DTH
  • KM: sto jeden
  • GG: 8873103
  • Telefon: SE
  • Województwo: Lubelskie

Re: Szybkie pytania i odpowiedzi XIII

Post2013-07-14, 11:19

Wiesz co wydaje mnie się nawet,ze jakby też za wolno.Tzn. nie ma takiej predkości jak powinien.Pierwszy raz jak sie właczy to chodzą jakby wolniej ale po pary ruchach jakby juz wróciły w pełni do zdrowia.
Offline
Avatar użytkownika

_wojtekk_

Klubowicz

Re: Szybkie pytania i odpowiedzi XIII

Post2013-07-14, 11:21

WD-40 i jakis dobry smar zeby lekko chodzily :) a jak nie to bediemy myslec dalej :)
Offline
Avatar użytkownika

Miniek

Forumowicz

  • Posty: 886
  • Dołączył(a): 2010-09-10, 11:38
  • Imię: MICHAŁ
  • Silnik: X20DTH
  • KM: sto jeden
  • GG: 8873103
  • Telefon: SE
  • Województwo: Lubelskie

Re: Szybkie pytania i odpowiedzi XIII

Post2013-07-14, 11:24

Spoko,jutro smarowanie. :ok:
Offline
Avatar użytkownika

Materka

Forumowicz

  • Posty: 240
  • Dołączył(a): 2013-01-14, 16:06
  • Lokalizacja: KWA-ów
  • Imię: Grzegorz
  • Silnik: Y17DT
  • KM: 75
  • GG: mam
  • Telefon: Nokia 6303
  • Województwo: Małopolskie
  • Garaż: Czarna by materka - nowe alu :)

Re: Szybkie pytania i odpowiedzi XIII

Post2013-07-14, 13:12

Co to jest zaznaczone na zdjęciu? Kilka dni temu odebrałem auto od znachora i miałem wypiętą z wtyczkę. (zdjęcie zapożyczone)
Obrazek
Następna strona