Teraz jest 2017-07-25, 23:45


Kod do radia DELCO CDR 500

  • Autor
  • Wiadomość
Offline

Opel997

  • Posty: 2
  • Dołączył(a): 2016-08-03, 10:06

Kod do radia DELCO CDR 500

Post2016-08-12, 17:24

Witam. Kupiłem Opla Astre Elegance z '99. Posiada on fabryczne radio DELCO CDR 500. Niestety nie dostałem do niego kodu... Czy to radio jest wogole kodowane czy tez moze nie potrzebuje go?
Offline
Avatar użytkownika

D4r3k

Ekspert

  • Posty: 3304
  • Dołączył(a): 2009-08-06, 16:34
  • Lokalizacja: Ruda śląska
  • Imię: Darek
  • Silnik: X20DTL
  • KM: 82???
  • GG: ?????
  • Województwo: Śląskie
  • Wiek: 33
  • Garaż: Re: Seacik D4r3k

Re: Kod do radia DELCO CDR 500

Post2016-08-12, 18:24

Jeśli działa to ok problem może pojawić się jak odepniesz klemę z Aku.
Wtedy masz parę opcji dać komuś na giełdzie samochodowej je rozkodować
Kupić kody carrpass w ASO ok 150zł lub też za 100zł kupić nowe radio z pioniera czy tam innej firmy
Offline

Opel997

  • Posty: 2
  • Dołączył(a): 2016-08-03, 10:06

Re: Kod do radia DELCO CDR 500

Post2016-08-12, 19:09

No właśnie, dlatego obawiam się odpiąć. A patrzyłem w instrukcji to jest napisane że po 10 złych wpisaniach radia w serwisie nie da się odblokować... A kody da się kupić?
Forum Astra-H.pl
Offline
Avatar użytkownika

D4r3k

Ekspert

  • Posty: 3304
  • Dołączył(a): 2009-08-06, 16:34
  • Lokalizacja: Ruda śląska
  • Imię: Darek
  • Silnik: X20DTL
  • KM: 82???
  • GG: ?????
  • Województwo: Śląskie
  • Wiek: 33
  • Garaż: Re: Seacik D4r3k

Re: Kod do radia DELCO CDR 500

Post2016-08-12, 19:19

Tak w serwisie opla cały carrpas kosztuje ok 150zł są tam też kody do immobiliazera
Offline
Avatar użytkownika

JEMI

Początkujący

  • Posty: 81
  • Dołączył(a): 2016-05-19, 20:47
  • Imię: MARCIN
  • Silnik: Z18XE
  • GG: 11867310
  • Województwo: Kujawsko-Pomorskie
  • Wiek: za duzo

Re: Kod do radia DELCO CDR 500

Post2016-08-13, 09:53

wpisz w gogla kod do radia
zarejestruj sie na 4um i popros o rozkodowanie
w zaleznosci jakie masz radio bo byly 2 rodzaje piecsetek
jedno da sie rozkodowac z kalkulatora a drugie trzeba dac mechanikowi
od radii do zczytania kodu z epromu